Άκης Δημαράς : Ο έμπειρος μηχανικός που σκοπό έχει να αλλάξει τα Βριλήσσια - e-Vrilissia

Breaking

Home Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου 2023

Άκης Δημαράς : Ο έμπειρος μηχανικός που σκοπό έχει να αλλάξει τα Βριλήσσια

 



Το να μπορέσουν τα Βριλήσσια να ξαναβρούν την αίγλη τους δεν θα το έλεγες και εύκολο. 


Στην προσπάθεια λοιπόν αυτή είδαμε τον νέο Δήμαρχο Βριλησσίων Γιάννη Πισιμίση να εμπιστεύεται αλλά και να δίνει την  αντιδημαρχία αστικών υποδομών , τεχνικών έργων και βιώσιμης κινητικότητας στον Άκη Δημαρά, έναν νέο άνθρωπο με όραμα, που όπως μας τόνισε, θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να ξαναέρθουν τα Βριλήσσια στις πρώτες θέσεις  Δήμων στο λεκανοπέδιο της  Αττικής. 


Ποιος όμως είναι ο Άκη Δημαράς που θα ηγηθεί την πιο δύσκολη αντιδημαρχία ; 


Γεννήθηκε στην Αθήνα και κατοικεί στα Βριλήσσια τα τελευταία 25 χρόνια . Είναι πτυχιούχος Αρχιτέκτων Μηχανικός του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης με διπλωματική εργασία τον σχεδιασμό του “νέου Δημαρχείου Αγ. Παρασκευής και Πολιτιστικούς χώρους”. Ελεύθερος επαγγελματίας και Διευθυντής μελετητικής και τεχνικής εταιρείας , με πλούσιο έργο επιβλέψεων και σχεδιασμού πολλών επαγγελματικών κτιρίων και κατοικιών .


 Διετέλεσε μέλος της Επιτροπής Διαβούλευσης του Δήμου Βριλησσίων (2011-2012) .  Είναι στέλεχος της “ Νέας Πνοής για τα Βριλήσσια” από το 2012 . Εκλέχθηκε Δημοτικός σύμβουλος Βριλησσίων το 2019 με τη “Νέα Πνοή ” , όπου ήταν υπεύθυνος για τη σύνταξη και το συνολικό σχεδιασμό του τεχνικού προγράμματος της παράταξης . Αρχικά διετέλεσε μέλος και κατόπιν αντιπρόεδρος της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής (2019-2023) και μέλος της Επιτροπής Εκτίμησης Ακινήτων του Δήμου Βριλησσίων (2019-2021) . 


Το 2023 επανεκλέγεται Δημοτικός Σύμβουλος Βριλησσίων δίπλα στο νέο Δήμαρχο Γιάννη Πισιμίση και αναλαμβάνει την αντιδημαρχία αστικών υποδομών , τεχνικών έργων και βιώσιμης κινητικότητας. Είναι παντρεμένος και έχει δύο κόρες. Έχει ιδιαίτερη αγάπη στην διακόσμηση , τα ταξίδια , το θέατρο και ιδιαίτερα στη φωτογραφία όπου στο παρελθόν έχει συμμετάσχει και σε ομαδικές εκθέσεις .


Τα e-Vrilissia του εύχονται καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο του.


Ακολουθήστε μας και στο Facebook για να μαθαίνετε τα e-νέα των Βριλησσίων 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages