Μαρία Ντούμα : Η αντιδήμαρχος που έδωσε τα πάντα στους λίγους μήνες θητείας της - e-Vrilissia

Breaking

Home Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Κυριακή 31 Δεκεμβρίου 2023

Μαρία Ντούμα : Η αντιδήμαρχος που έδωσε τα πάντα στους λίγους μήνες θητείας της


Η αντιδήμαρχος Τεχνικών Υποδομών Μαρία Ντούμα είναι το πρόσωπο εκείνο που κατάφερε μέσα σε λίγους μήνες να κάνει όσα δεν κάνανε άλλοι 9 χρόνια τώρα . 


Πράγματι από την ημέρα που ανέλαβε την αντιδημαρχία Τεχνικών Υποδομών ( Μάϊος  2023) σήκωσε τα μανίκια και έδωσε τα πάντα για να προσφέρει στην πόλη που αγαπάει . Αυτό αναφέρει και ο νέος Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υποδομών Άκης Δημαράς στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο του Δήμους μας, ο οποίος και την ευχαρίστησε κάνοντας λόγο για το ήθος της, την διάθεση προσφοράς αλλά και το ότι είναι από τις λίγες περιπτώσεις ανθρώπων και αυτοδιοικητικών, που διέθεσε χρόνο να ενημερώσει τον αντικαταστάτη της. 


Δυστυχώς για την πόλη μας, η κα Ντούμα δεν επανεξελέγη με τον συνδυασμό του απερχόμενου Δημάρχου Κωσταντίνου Βαφειάδη. 

Ευχόμαστε να την ξαναδούμε στα δρώμενα της πόλης μας σε θέσεις ευθύνης που της αξίζουν.

 

Η ανάρτηση της κ. Ντούμας από τα εγκαίνια   της πρώτης ανταλλακτικής βιβλιοθήκης στα Βριλήσσια 


Σήμερα κλείνει ένας κύκλος

✨
Νιώθω μεγάλη χαρα που έστω και σήμερα - τελευταία μας εργάσιμη ημέρα στη διοίκηση- υλοποιήθηκε μια όμορφη ιδέα που είχαμε εδώ και Χρονια με την Κυρίτση Γιάννα για το σχεδιασμό της πρώτης ανταλλακτικής βιβλιοθήκης στα Βριλήσσια και την ένταξη της στο δημόσιο χώρο.

Η ανταλλακτική βιβλιοθήκη αποτελεί μία εναλλακτική προσέγγιση στην παραδοσιακή έννοια της δημόσιας βιβλιοθήκης. Εξελίσσει την κοινωνική αλληλεπίδραση που μπορεί να επιτευχθεί μέσω των βιβλίων που είναι ένα μεγάλο στοίχημα στην εποχή μας να διατηρηθεί ζωντανό.

Θέλω να ευχαριστήσω την Ελευθερια Σταθόπουλου για την υποστήριξη και βοήθεια στην υλοποίηση αυτού του έργου μέσω των τεχνικών υπηρεσιών του Δήμου , καθώς και τον εξαιρετικό μου συνεργάτη Χρήστος Νίκας για τον τεχνικό σχεδιασμό και την εύρεση λύσεων σε κάθε λεπτομέρεια που προέκυπτε!

Σήμερα με χαρα παραδίδουμε αυτό το εργο στην επόμενη διοίκηση , και στον αξιόλογο συνάδελφο Akis Dimaras με την ελπίδα και βαθιά επιθυμία να το εξελίξει και να το επικοινωνήσει με τους δημότες με τον καλύτερο τρόπο.✨ "✨


Ποια ειναι όμως η κα Μαρία Ντούμα που είχε αναλάβει την Αντιδημαρχία Τεχνικών Υποδομών 


ΑΡΧΙΤΕΚΤΩΝ - ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ
Ντούμα Μαρία

Είναι πτυχιούχος αρχιτέκτονας, κάτοχος  μεταπτυχιακού τίτλου και υποψήφια διδάκτωρ στον τομέα Ρυθμολογίας - Μορφολογίας του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, με μεγάλη εμπειρία στον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό οικιστικών, εμπορικών, γραφειακών  χώρων  και δημόσιων κτιρίων.

 

Έχει συνεισφέρει στο σχεδιασμό πολυάριθμων έργων στην Ελλάδα στον δημόσιο και τον ιδιωτικό τομέα σε συνεργασία με μεγάλα αρχιτεκτονικά γραφεία και μελετητικές εταιρείες, ενώ τα τελευταία χρόνια έζησε και εργάστηκε στις Βρυξέλλες ως lead  architect σε γνωστή κατασκευαστική εταιρεία.

 

Πλέον διατηρεί το προσωπικό της αρχιτεκτονικό γραφείο στην Αθήνα, όπου  διαχειρίζεται  τη δική της ομάδα σχεδιαστών και μηχανικών, συντονίζοντας τη  ροή των εργασιών των έργων που αναλαμβάνει  εντός απαιτητικών προθεσμιών.

 

Γνωρίζει σε άριστο επίπεδο Αγγλικά και Γαλλικά  και έχει εκτεταμένη εμπειρία σε ένα ευρύ φάσμα λογισμικών σχεδιασμού μέσω Η/Υ.

 

Από το 2012 δραστηριοποιείται  στα κοινά της πόλης μας ως Πρόεδρος της Κοινωνίας των Πολιτών, αλλά και με την ενεργή συμμετοχή της σε κοινωνικές, πολιτικές και πολιτιστικές δράσεις.

 

Από τον Μάιο του 2023 εώς σήμερα εκτελεί χρέη Αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών, Ύδρευσης και Ασφάλειας της Πόλης  στο δήμο μας, με στόχο τη βελτίωση της καθημερινότητας και της ποιότητας ζωής των πολιτών.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages