Αρσένη Βούλα : Συγκάλυψη=συνενοχή και σύντομα θα αποδοθούν ευθύνες... - e-Vrilissia

Breaking

Home Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Τετάρτη 3 Ιανουαρίου 2024

Αρσένη Βούλα : Συγκάλυψη=συνενοχή και σύντομα θα αποδοθούν ευθύνες...


 Προϋπολογισμός 2024 έκθεση ιδεών και τεχνικό πρόγραμμα θλιβερό

ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΑΣ ΛΑΜΠΡΟΥ - ΑΡΣΕΝΗ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ "ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ ΠΟΡΕΙΑ ΕΥΘΥΝΗΣ"

Ένας προϋπολογισμός κατατέθηκε στο τελευταίο ΔΣ για το 2024 έκθεση ιδεών, ένα τεχνικό πρόγραμμα θλιβερό και ανάξιο για ένα δήμο σαν τον δικό μας.

Ισολογισμοί ανύπαρκτοι και καμία ντροπή, σαν να μην συμβαίνει τίποτα. Ανάθεση νέων ορκωτών λογιστών, σε μια ξένη εταιρεία που δεν έχει καμία εμπειρία στην αυτοδιοίκηση, το προσωπικό του δήμου εξαγριωμένο διότι δεν μπορεί να συνεργαστεί. 

Η αλλαγή αυτή ήταν μομφή στον πρώην δήμαρχο; δεν υπήρχε εμπιστοσύνη ή ήθελε ο ... διάδοχός του να εξυπηρετήσει δικούς του; Μα για λίγες χιλιάδες ευρώ δεν διαλύεις έναν δήμο, δεν τον ισοπεδώνεις. 

Και έχουμε αυτή την στιγμή έναν απερχόμενο να δίνει γη και ύδωρ στον επερχόμενο μήπως και γλιτώσει τον διασυρμό και την ποινική ευθύνη και έναν επερχόμενο να τρέμει μην βγει κόκκινος ο δήμος και δεν μπορεί... για ένα χρόνο, διότι τόσο θα διαρκέσει ο έλεγχος και η εξυγίανσή του, να κάνει αυτά που έχει υποσχεθεί. 

Θα προτιμούσαμε όμως όλοι οι πολίτες την εξυγίανση, την καθαρότητα και την απόδοση ευθυνών. Για να είναι συνεπής με όσα επαγγέλεται, για να μην έχει ανάγκη κανένα και να μην συγκαλύπτει κανένα. Να γίνει ο καλύτερος, να αφήσει όνομα. 

Έτσι θα είχε δίπλα του όλες τις παρατάξεις και θα είχε απαλλαχθεί από προβληματικές ομαδούλες που  τίποτα δεν πρόσφεραν στην πόλη αυτή παρά μόνο διάλυσή της, υποτίμησή της και που αποδείχτηκαν μια ανάξια παρένθεση προσωπικών επιδιώξεων και μικρότητας. 

Συγκάλυψη=συνενοχή και σύντομα θα αποδοθούν ευθύνες. Διότι στην πλάτη ενός δημοτικού συμβουλίου και κυρίως όσων πολιτών τιμούν με ψήφο όλους όσοι ορκίζονται να τηρούν τον νόμο, δεν μπορεί να "παίζονται" παιγνίδια. 

 Και θα αποδειχθεί η "τακτική" τους στις 7/1! Οι 2 τους στην δημοτική επιτροπή! Κανείς άλλος! Ήδη οι προτάσεις εξοστρακισμού της αντιπολίτευσης πάνε κι έρχονται. 

Καλή χρονιά, είμαστε εδώ!



Ακολουθήστε μας και στο Facebook για να μαθαίνετε τα e-νέα των Βριλησσίων 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages