Έκοψε την Πίτα του ο Σύλλογος Ελληνοκυπρίων Βριλησσίων - e-Vrilissia

Breaking

Home Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Τρίτη 13 Φεβρουαρίου 2024

Έκοψε την Πίτα του ο Σύλλογος Ελληνοκυπρίων Βριλησσίων


 Με Μεγάλη Επιτυχία  Πραγματοποιήθηκε η Κοπή της Παραδοσιακής Βασιλόπιτας του Συλλόγου Ελληνοκυπρίων Βριλησσίων 

Την Κυριακή  11 Φεβρουαρίου στο χώρο εστίασης “foodie” στα Βριλήσσια, έλαβε χώρα η κοπή της Παραδοσιακής Βασιλόπιτας του Συλλόγου Ελληνοκυπρίων Βριλησσίων. 

O Πολιτιστικός Σύλλογος Ελληνοκυπρίων Βριλησσίων έχει δεκαέξι και πλέον χρόνια δράσης στον Δήμο Βριλησσίων με βασικούς πυλώνες την παραγωγής πολιτισμού στο Δήμο μας διοργανώνοντας ή συμμετέχοντας σε σειρά λοιπών εκδηλώσεων με πολιτιστικό, ψυχαγωγικό, ενημερωτικό, τοπικό ή θρησκευτικό χαρακτήρα.

Η Κοπή της παραδοσιακής Βασιλόπιτας πραγματοποιήθηκε παρουσία των μελών του Δ.Σ, του Συλλόγου Ελληνοκυπρίων Βριλησσίων και συγκεκριμένα της Προέδρου του Συλλόγου κα Χατζηκωνσταντίνου Μαριάνθης, του Αντιπροέδρου κ. Δεσποτίδη Μάριου, του Γενικού Γραμματέα κ. Χριστοδούλου Ανδρέα, της Ταμίας κα Παττίχη Τερέζας και των μελών κα Δεσποτίδου Ζανέτ, κα Χατζηκωνσταντίνου Φωτεινή, κ Κατσαμπίδη Παναγιώτη, κα Αραμπατζή Μαρία. 

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Ελληνοκυπρίων Βριλησσίων ευχήθηκε καλή χρονιά, με την Πρόεδρο κα Χατζηκωνσταντίνου να δηλώνει ότι «ενωμένοι και με πολλη δουλεία το νέο εκλεγμένο ΔΣ θα ενισχύσει την εξωστρέφεια και την προαγωγή των Κυπριακών πολιτιστικών παραδόσεων, καθώς και την διαφύλαξη και την αναβίωση της παράδοσης, της ιστορίας, του λαϊκού πολιτισμού, των εθίμων και ηθών του τόπου μας.» 

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης τιμήθηκε και το απερχόμενο ΔΣ: ο κ. Όμηρος Λεωνιδίου, ο κ. Γενέθλιος Μαυρίκιος, η κα. Μαρία Δεσποτίδου,  η κα Μαρία Παττίχη, η κα Ρένα Ζαφειροπούλου, η κα Κατερίνα Χρυσοστόμου, η κα Άντρη Χριστοδούλου, και ο κ Αντώνης Τρίαρος. 

Την εκδήλωση Τίμησαν με την Παρουσία τους ο Δήμαρχος Βριλησσίων κ Ιωάννης Πισιμίσης, ο Αντιδήμαρχος οικονομικών και διοίκησης κ Αναστάσιος Χρηστάκης, ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Αναστάσιος Δημητρίου, ο τ. Πρέσβης της Κυπριακής Δημοκρατίας στη Ελλάδα Δρ Κυρίακος Κενεβέζος, ο Πρόεδρος της Ο.Κ.Ο.Ε κ Γιώργος Συλλούρης καθώς και πλήθος μελών και φίλων.


ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΔΩ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages