Σύμβουλος στο Δήμο Βριλησσίων αμισθί ο κ. Ζήσης Ιωαννίδης του Κωνσταντίνου - e-Vrilissia

Breaking

Home Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου 2024

Σύμβουλος στο Δήμο Βριλησσίων αμισθί ο κ. Ζήσης Ιωαννίδης του Κωνσταντίνου


 Αναθέτουμε στον κ. Ζήση Ιωαννίδη του Κωνσταντίνου τα καθήκοντα άμισθου ειδικού συμβούλου για την επικουρία του Δημάρχου κατά την άσκηση των καθηκόντων του, για ορισμένο χρονικό διάστημα και συγκεκριμένα έως την 31.12.2028.

Ο ανωτέρω θα υπόκειται στην ιεραρχική εξάρτηση του Δημάρχου, θα ασκεί καθήκοντα επιτελικά χωρίς αποφασιστικές αρμοδιότητες οποιασδήποτε μορφής και θα συνεργάζεται, όπου απαιτείται, με τους αρμόδιους Αντιδημάρχους και τους κατά  περίπτωση καθ’ ύλην αρμόδιους υπηρεσιακούς παράγοντες.

Ο ανωτέρω θα παρέχει συμβουλές και θα διατυπώνει εξειδικευμένες γνώσεις, γραπτά ή προφορικά για θέματα αξιοποίησης συγχρηματοδοτούμενων εργαλείων,  ερευνητικών προγραμμάτων και άλλων σχετικών πρωτοβουλιών που στοχεύουν στην προώθηση της ενεργειακής αποδοτικότητας, τη μείωση της κατανάλωσης ενέργειας στα νοικοκυριά και την υλοποίηση πράσινων καινοτομιών, αναγνωρίζοντας την ανάγκη για ολοκληρωμένες προσεγγίσεις που συνδυάζουν τεχνολογικές καινοτομίες, οικονομικά εργαλεία και την ενεργό συμμετοχή των πολιτών.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages