Ξιφασκία – Αποτελέσματα Κυπέλλου CGS - e-Vrilissia

Breaking

Home Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου 2024

Ξιφασκία – Αποτελέσματα Κυπέλλου CGS


 Με Εννιά Κύπελλα τελείωσε οι φιλικοί αγώνες με την επωνυμία «Κύπελλο CGS 2024» που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 10 Φεβρουαρίου 2024 στα Εκπαιδευτήρια Κωστέας Γείτωνας.

Στην κατηγορία Παμπαίδων Under 07 την 3η θέση κατέκτησε ο Ράλλης Ορφέας – Ιωάννης ενώ μετάλλια μοιράστηκαν οι Μακρής Ραφαήλ, Μαστροκωστόπουλος Γιώργος και ο Ορφανόπουλος Αλκίνοος.

Στην κατηγορία Παγκορασίδων Under 07 την 1η θέση κατέκτησε η Βρούντα Φωτεινή και την 3η θέση η Συμεωνίδη Ευνίκη.

Στην κατηγορία Παμπαίδων Under 09 την 6η θέση κατέκτησε ο Αλατζίδης Παύλος ενώ μετάλλια έλαβαν οι Παπαδόπουλος Σοφοκλής Ευάγγελος, Πατσός Έκτωρ, Πέτσας Ιωάννης, Σταθόπουλος Οδυσσέας, Τσαπαλιάρης Ιωάννης και ο Τσώκος Βασίλειος.

Στην κατηγορία Παγκορασίδων Under 09 την 3η θέση κατέκτησε η Γριμπαβιώτη Ηλιάνα.

Στην κατηγορία Παμπαίδων Under 11 την 1η θέση κατέκτησε ο Νοταράς Σταύρος, την 2η θέση ο Ντίβης Ιάσονας τις 3ες θέσεις μοιράστηκαν οι Νέστωρας Σταύρος και ο Μάρκος Νικηφόρος ενώ μετάλλια έλαβαν οι Ανδρικόπουλος Μύρων, Γιαλούρης Κωνσταντίνος, Ζούμπος Ηλίας, Μακέδος Κωνσταντίνος, Μπαλτατζής Νικόλαος Μπαλτατζής Μάριος, Μητσικώστας Δημήτρης, Παπαγεωργίου Άγγελος και ο Τζαβαλιάς Ανδρέας.

Στην κατηγορία Παγκορασίδων Under 11 μετάλλια μοιράστηκαν οι Μπλέτσα Ίρις – Αικατερίνη, Σταθοπούλου Θεοφάνια, Μπλατσιώτη Ευφροσύνη και η Μπλατσιώτη Δέσποινα.

Αξίζει να δοθεί ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ σε ΟΛΟΥΣ τους αθλητές / αθλήτριες μας για την συμμετοχή τους μιας και για μερικούς αθλητές μας ήταν η πρώτη τους φορά σε συμμετοχή σε αγώνες.

Σας ευχαριστούμε !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages