Την πίτα του έκοψε ο σύλλογος Ε.Σ.Ν Βριλήσσια Handball (ΦΩΤΟ) - e-Vrilissia

Breaking

Home Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Τρίτη 6 Φεβρουαρίου 2024

Την πίτα του έκοψε ο σύλλογος Ε.Σ.Ν Βριλήσσια Handball (ΦΩΤΟ)


 Την πίτα μας έκοψε χθες ο σύλλογος μας Ε.Σ.Ν Βριλήσσια Handball για να τιμήσουμε την παράδοση και να ανταλλάξουμε ευχές μικροί και μεγάλοι. 

Σημαντική η παρουσία της τοπικής αρχής με επικεφαλής τον δήμαρχο Κο Γιάννης Πισιμίσης - Νέα Πνοή για τα Βριλήσσια να παρευρίσκεται πρώτη φορά σε εκδήλωση του συλλόγου μας ως δήμαρχος και πέρα από τις ευχές να δεσμεύεται για την βελτίωση του χώρου προπόνησης μας τόσο σε φωτισμό, που είναι ένα πρόβλημα ετών πια, όσο και σε βελτίωση του τάπητα. Σημαντικότερο όμως όλων, η δήλωση του για νέο κλειστό στα Βριλησσια εντός του 2024 μια πραγματική ανάγκη για την βιωσιμότητα και ανάπτυξη του αθλητισμού στην πόλη μας! 

Επίσης, την εκδήλωση μας τίμησαν η αντιπεριφερειάρχης κα Λουκία Κεφαλογιάννη - Loukia Kefalogianni, οι αντιδήμαρχοι κος Tasos Christakis, κος Χρήστος Γούναρης, κα Σοφία Μαντινίδου-Τσούβαλου, κος Tasos Dimitriou και η κα Καλογεράκη Ευαγγελία, διευθύντρια του α´ δημοτικού, που ομόρφυνε την εκδήλωση μας με την ανθοδέσμη της. 

Ακόμη, σημαντική ήταν η παρουσία της αντρικής μας ομάδας, που σύσσωμη και με την σύνοδεια του προπονητής της Thanos Toutsis παρευρέθηκε στην γιορτή, όπως και σημαντική ήταν και η παρουσία των αθλητών των ακαδημιών μας που γέμισαν με χαμόγελα την αίθουσα με τους προπονητές τους κο Αλέξη Αλβανό, Κώστας Τσολακίδης και Γιώργος Βαρδαξοπουλος. 

Ευχαριστούμε επίσης, όλους τους γονείς που με εθελοντική προσφορά, και με πολλαπλούς τρόπους, συνέβαλαν καταλυτικά ώστε να γίνει αυτή η γιορτή και να περάσουμε όλοι καλα. 

Τέλος, ευχαριστούμε για την υποστήριξη τους τα τοπικά καταστημά της πόλης μας που με την προσφορά τους επέτρεψαν να κάνουμε λαχειοφόρο αγορά με πολλά και αξιόλογα δώρα. 

Και του χρόνου να είμαστε καλά!


ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages