Την Τετάρτη 10 Απριλίου η 2η λογοδοσία της Δημοτικής Αρχής για το έτος 2024 (ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ) - e-Vrilissia

Breaking

Home Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Σάββατο 6 Απριλίου 2024

Την Τετάρτη 10 Απριλίου η 2η λογοδοσία της Δημοτικής Αρχής για το έτος 2024 (ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ)



ΘΕΜΑ: «Πρόσκληση σε ειδική συνεδρίαση δεύτερης (2ης) λογοδοσίας της Δημοτικής Αρχής  για το έτος 2024 (9η Ειδική Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου)»

 

Παρακαλείσθε όπως προσέλθετε την 10η  Απριλίου 2024, ημέρα Τετάρτη και ώρα 18:30  στην ειδική, δια ζώσης συνεδρίαση της δεύτερης (2ης) λογοδοσίας της δημοτικής αρχής για το έτος 2024 η οποία θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, οδός Κισσάβου 11, σύμφωνα με όσα προβλέπονται στα άρθρα 67 και 67Α, του Ν. 3852/2010, όπως αυτά ισχύουν και την υπ’ αριθμ. 98 (8182/26.01.2024) εγκύκλιο του ΥΠ.ΕΣ.

 

Στην ημερήσια διάταξη της συνεδρίασης εγγράφονται υποχρεωτικά τα θέματα που επιθυμεί να θέσει κάθε δημοτικός σύμβουλος, τα οποία αφορούν στο έργο της δημοτικής αρχής, εφόσον έχουν κατατεθεί εγγράφως στο προεδρείο του δημοτικού συμβουλίου τρεις (3) ημέρες πριν από τη συνεδρίαση.

 

Παρακαλούνται οι δημοτικοί σύμβουλοι που επιθυμούν να υποβάλλουν θέματα προς συζήτηση και έως ένα θέμα ο καθένας, όπως τα καταθέσουν έως την 5/4/2024, καταληκτική ημερομηνία υποβολής των προς συζήτηση θεμάτων.

 

Στην περίπτωση που έχουν υποβληθεί συνολικά περισσότερα από δέκα (10) θέματα από δημοτικούς συμβούλους, διενεργείται δημόσια κλήρωση από το προεδρείο στην έναρξη της συνεδρίασης, από την οποία προκύπτουν τα θέματα που θα εγγραφούν τελικά στην ημερήσια διάταξη και θα συζητηθούν.

 

Η παρούσα να επιδοθεί στο Δήμαρχο και τα μέλη του Δ.Σ. και να αναρτηθεί, συντασσομένου σχετικού αποδεικτικού, στον πίνακα ανακοινώσεων και στην ιστοσελίδα του Δήμου αυθημερόν.

 

     Ο Πρόεδρος του Δ.Σ

        Χρήστος  Κάππας





 Ακολουθήστε το e-vrilissia.gr στο FACEBOOK για να είστε ΠΑΝΤΑ ενημερωμένοι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages