2ο Γυμνάσιο Βριλησσίων : Ημέρα Υιοθεσίας αδέσποτων ζώων συντροφιάς στον αύλειο χώρο του σχολείου το Σάββατο 6 Απριλίου το απόγευμα (17.00 - 20.00 μ.μ.) - e-Vrilissia

Breaking

Home Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Δευτέρα 1 Απριλίου 2024

2ο Γυμνάσιο Βριλησσίων : Ημέρα Υιοθεσίας αδέσποτων ζώων συντροφιάς στον αύλειο χώρο του σχολείου το Σάββατο 6 Απριλίου το απόγευμα (17.00 - 20.00 μ.μ.)



Η 4η Απριλίου έχει καθιερωθεί ως Παγκόσμια Ημέρα Αδέσποτων Ζώων από το 2010.  Το 2ο Γυμνάσιο Βριλησσίων διοργανώνει το Σάββατο 6 Απριλίου το απόγευμα (17.00 - 20.00 μ.μ.) Ημέρα Υιοθεσίας αδέσποτων ζώων συντροφιάς στον αύλειο χώρο του σχολείου μας σε συνεργασία με την οργάνωση solidarityforstray.gr  (Αλληλεγγύη στα αδέσποτα).


Θα μπορείτε να έρθετε σε επαφή με τους τετράποδους  φίλους μας  που ψάχνουν κι εκείνοι μια αγκαλιά κι ένα σπιτικό, να τους γνωρίσετε από κοντά, να παίξετε μαζί τους και να τους προσφέρετε μια μικρή λιχουδιά ή ένα μικρό παιχνίδι. Να καταλάβουμε όλοι μαζί τη σημασία της προσφοράς και του εθελοντισμού και να υπογράψουμε σε μια φόρμα συλλογής υπογραφών για να διεκδικήσουμε τη δημιουργία σταθμών σίτισης και ποτίσματος για τα αδέσποτα του Δήμου μας.


Τα ζωάκια που θα υιοθετηθούν από τις οικογένειες θα παραδοθούν από εκπροσώπους της οργάνωσης solidaritystray.gr (Αλληλεγγύη στα αδέσποτα) με όλες τις νόμιμες διαδικασίες και μετά την υπογραφή Υπεύθυνης δήλωσης Υιοθεσίας. Όλα μας τα ζωάκια που  θα υιοθετηθούν θα είναι πλήρως εμβολιασμένα, αποπαρασιτωμένα και θα φέρουν τσιπάκι με τα στοιχεία του νέου τους ιδιοκτήτη. Επίσης θα είναι στειρωμένα αν είναι ενήλικα ζωάκια.


Σας προσκαλούμε λοιπόν το Σάββατο 6 Απριλίου στο προαύλιο του 2ου Γυμνάσιου Βριλησσίων Ταϋγέτου και Λευκών Ορέων να γνωρίσετε από κοντά το νέο σας ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ!!!"



 Ακολουθήστε το e-vrilissia.gr στο FACEBOOK για να είστε ΠΑΝΤΑ ενημερωμένοι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages