H Ελεύθερη Έκφραση Γυναικών Βριλησσίων πάει στην Εθνική Πινακοθήκη - Μουσείο Αλεξάνδρου Σούτσου - e-Vrilissia

Breaking

Home Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Πέμπτη 4 Απριλίου 2024

H Ελεύθερη Έκφραση Γυναικών Βριλησσίων πάει στην Εθνική Πινακοθήκη - Μουσείο Αλεξάνδρου Σούτσου


Αγαπητές/οί φίλες/οι,

Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΚΦΡΑΣΗ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Βριλησσίων στο πλαίσιο των πολιτιστικών δράσεων, που αναπτύσει, διοργανώνει επίσκεψη/ξενάγηση στην Εθνική Πινακοθήκη - Μουσείο Αλεξάνδρου Σούτσου, την Τετάρτη 17 Απριλίου. Η συνάντησή μας θα γίνει στις 4.30 μμ. στην είσοδο στο ταμείο της Πινακοθήκης. Το κόστος του εισιτηρίου είναι 5€ ανά άτομο, το οποίο καταβάλλεται την ίδια μέρα. (Αν χρησιμοποιήσετε το Μετρό θα αποβιβασθείτε στη στάση ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ).

Η επίσκεψη μας ξεκινά από τις μόνιμες συλλογές της Πινακοθήκης, συνεχίζεται στην ενδιαφέρουσα περιοδική έκθεση ""ΑΣΤΥΓΡΑΦΙΑ" και καταλήγει με ξενάγηση της περιοδικής έκθεσης έργων της σημαντικής ζωγράφου, Ρένας Παπασπύρου, που θα γίνει από την ίδια την εικαστικό, η οποία θα μας μιλήσει για το έργο της.

Ελπίζουμε στη συμμετοχή σας και σας περιμένουμε για μία εικαστική, ιστορική και σύγχρονη ενημέρωση για το μαγικό κόσμο της τέχνης!

Μπορείτε να δηλώσετε το ενδιαφέρον σας στα μέλη του Δ.Σ. του συλλόγου μας , Ρολάνδα Τζιάναλου 6937935217 και Ελπίδα Μπουρνιώτη 6974370413. (Η διεύθυνση της Πινακοθήκης είναι Λεωφ.Βασιλέως Κωνσταντίνου 50, Αθήνα (Απέναντι από τό ξενοδοχείο Hilton). Σάς περιμένουμε!!






 Ακολουθήστε το e-vrilissia.gr στο FACEBOOK για να είστε ΠΑΝΤΑ ενημερωμένοι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages